Tartós élelmiszer-gyűjtés a szegények számára

2020.11.22.
A Karitász-csoport folyamatosan szolgálja a szegény és hátrányos helyzetű embereket. Tartós élelmiszer adományokat fogad a következő hetekben a szokásos módon, a hétköznapi misékkor a Szűz Mária oltárnál letéve, illetve karitászidőben a közösségi házban. Gondoljunk arra, hogy az egyház küldetésének része a sérülékeny emberek támogatása.

Miserend június 28-tól

AKTUALITÁSOK>>>

Kedves Testvérek!
A javuló járványügyi helyzet miatt megváltoztak az egyházi rendezvényre vonatkozó előírások is.
Az emberek közötti másfél méteres távolságot már nem kell kötelezően megtartani. A maszk vagy más orrot és szájat eltakaró eszköz viselete a templomokban nem kötelező. 500 fő fölötti rendezvények zárt helyen továbbra sem tarthatóak.
A szentáldozás kézbe történik.
A szenteltvíztartók üresen vannak tartva
. A perselyezés helyett az adományokat a mise végén a kijáratoknál elhelyezett kosarakba lehet elhelyezni. Helyettesítés miatt a gyóntatás ezen a vasárnapon a szentmise után történik. Aki gyónni szeretne, jöjjön oda a gyóntatószékhez közvetlenül a szentmise befejezése után.

Július és augusztus hónapokban a hétköznap esti szentmisék – a különböző speciális táborok, összejövetelek és szabadságolások miatt – elmaradnak.

Irodai órák: hétfő és szerda 16:00-17:30-ig (esküvő, temetés, keresztelésre jelentkezés, urnasírhely vásárlás, szentmiseíratás, egyházi hozzájárulás befizetése, stb.)

Szentmisék templomunkból…

Kedves Tesvéreink!


AKTUÁLIS:
Esztergom Budapest Főegyházmegye közleménye;
adomány; adóbevallás 1 % >>>


Templomunkból Károly atyával a húsvéti és a
tavaszi szentmisék
élő, ill. a YouTube- csatorna közvetítésében nézhetők
a lenti képre kattintva.

>>>Május 17. vasárnap 9 óra<<<

Május 3. Anyák napja, vasárnap 9 óra
Április 26. vasárnap 9 óra
A kerületi televízió is közvetítette.
Április 19. vasárnap 9 óra

[Katt. a képre…]

Szeretettel hívjuk a Testvéreket a “képernyőkhöz”
közös imádkozásra.


AKTUÁLIS: Egy ideig biztosan nem lesznek közösségi szentmisék templomunkban, ezért kérjük a Testvéreket, hogy – ha módjukban áll – banki átutalással támogassák plébániánkat.

Rákospalota MÁV-telep Plébánia
11715007-20343521 OTP Bank

Közlemény: ADOMÁNY


ADÓBEVALLÁS: Kérjük a Testvéreket, adóbevallásuk intézésekor ne feledkezzenek el az 1 %-al kapcsolatos lehetőségekről: katolikus egyház, és Jézus Szíve Alapítvány. Plébániai információk az 1 %-kal kapcsolatban >>>


EMELD FEL
ARCODAT!

Plébániai újság
Húsvéti szám

[Nyomtatható, A5-ös változat]